Objecte número 01 :
GARRAFETA D'AIGUA DE LA FONT DEL FERRO (Vall de Sant Daniel)
Característiques :
L'aigua pura i cristal·lina prové d'una de les fonts de més renom de la vall. És una aigua lliure de tot tipus d'impureses químiques i amb un sabor inconfusible. És inodora, incolora, però no té res d'insípida. El continent de l'aigua és una preciosísima garrafeta original de la vall.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 02 :
MAGNÍFIC BARRET PROVINENT DEL REGNE D'EN CARNESTOLTES
Característiques :

Barret d'extremada originalitat i que suma a un disseny arriscat i innovador l'elegància de la discreció. Es garanteix que ha estat elaborat artesanalment (encara que pugui no semblar-ho).

Té múltiples possibilitats: per a manifestacions molt i molt reivindicatives, per sorperndre eleprsonal de l'oficina i -fins i tot- admet una utilització ornamental (quedaria d'allò més bufó en una paret o com element d'un mòbil!)
Preu de sortida: 500 | 1.000

Objecte número 03 :
FOTOGRAFIA AMB RETOCS POST-IMPRESSIONISTES DEL BRINDIS
Característiques :
Què millor que commemorar el cèlebre brindis que una foto de l'encara més cèlebre (tristement cèlebre, això sí) alcalde gironí amb un ministre de Madriz. Observeu el treball de l'artista per reflectir la psicologia dels personatges. Aquest treball opta al premi "Sigmund Freud" que atorga la Universitat de Transilvània.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 04 :
DOCUMENT HISTÒRIC EN SUPORT FOTOGRÀFIC
Característiques :
La contundència del Sr. Nadal ara ja no enganya ningú, la seva coherència tampoc. Com que no creiem allò que cada poble té el que es mereix, abans de qualsevol hora electoral, mediteu bé. I recordeu... la fotografia pot retratar-vos el personatge què parlem.
Preu de sortida: 200 | 500
Objecte número 05 :
ACUDIT ORIGINAL D'EN J.A.P.
Característiques :
Joan Antoni POch (JAP) ens ofereix aquest dibuix original i simpàtic (dintre de les limitacions del tema, oi?). L'autor és ben conegut per les seves col·laboracions a un dels dos diaris gironins. El dibuix representa una màquina de progrés estenent una catifa d'asfalt sobre un bosc. Tot un símbol del que podria passar si no els aturéssim, i els aturarem, és clar!
Preu de sortida: 1.000 | 3.000
Objecte número 06 :
GARRAFETA D'AIGUA DE LA FONT DELS LLEONS (Vall de Sant Daniel)
Característiques :
Hi ha rumors per la ciutat que els membres de la Coordinadora N-II per l'Autopista prenen diàriament una copeta d'aigua d'aquesta font. D'aquí -diuen- extreuen tota la seva força i energia per defensar no només la vall i els territoris afectats per l'animalada est, sinó l'empenta per defensar la seva alternativa. Són rumors ... podeu tastar per vosaltres mateixos.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 07 :
HERBARI (provinent de la vall de Sant Daniel)
Característiques :
De les flors, floretes, herbes i herbetes que volen destruir i que ens entestem en conservar us n'hem fet una mostra bonica, bufoneta i representativa. El procés de recolecció i assecatge ha estat laboriós, però el fruit és l'obra ben feta que teniu al davant i que sol caracteritzar la Coordinadora N-II per l'Autopista, si ens permeteu la indelicadesa.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 08 :
GARRAFETA D'AIGUA DE LA FONT DEL FERRO (vall de Sant Daniel)
Característiques :
Ja us hem parlat de la benignitat i la cristal·linitat i excel·lències de l'aigua d'aquesta font. Per als qui us heu deixat perdre aquesta oportunitat, aquí enteniu una segona. Aneu alerta! No hi haurà una tercera...
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 09 :

GARRAFETA AMB AIGUA DE LA FONT DEL BISBE (Vall de Sant Daniel)

Característiques :
Que quedi clar que nosaltres no hem estat els qui hem insinuat que aquesta font gaudeixi de privilegis eclesiàstics, ni que fou beneïda per l'Abat Oliba, ni que diguem que qui begui de la font ha complert com si hagués actuat bé tota la Quaresma. I que quedi clar també que no ens subvenciona l'Abadia de Montserrat. La garrafeta és el que val. I ho val per ella mateixa.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 10 :
EXEMPLAR RARÍSSIM DE MARCA DE DELIMITACIÓ TERRITORIAL
Característiques :
Aquesta estranya troballa, arqueològica en diríem, es localitzà en un indret indeterminat de les Gavarres. Els estudiosos no han pogut encara identificar-la: no porta cap senyal que ens indiqui la possible propietat ni la seva utilitat. Algun d'aquests estudiosos ha avançat una hipòtesi: sembla que podria tractar-se d'un element de racionalització del paisatge. Trobant-se com es trobava en un espai protegit per un pla especial, la hipòtesi sembla inversemblant.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 11 :
ACUDIT DE JORDI RAMÍREZ
Característiques :
Dibuix esquemàtic i de gran força didàctica. Té el poder corrossiu dels pessimistes. POdria titular-se "Allò que mai no arribarà".
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 12 :
HERBARI DE LA VALL DE SANT DANIEL
Característiques :
Si abans es tractava de flors i loretes, herbes i herbetes, ara es tracta d'arbres i arbustos, de l'arbratge de la vall. És una simple mostra de la riquesa de la contrada. Si exigir-ne la conservació és ser kumbaià, reivindiquem el kumbaianisme de tots els moviments ciutadans.
Preu de sortida: 500 | 1.000
Objecte número 13 :
GARRAFETA D'AIGUA DE LA FONT D'EN FITA
Característiques :

Teniu al vostre abast l'elixir dels Déus, el motiu de moltes baralles i disputes per les seves propietats sense preu. El preu és ara a les vostres mans.
Preu de sortida: 500 | 1.000